Instructiuni pentru autori

Pentru a putea publica in Revista de Psihoterapie Integrativa este necesar sa fiti psihoterapeut in formare sau in supervizare, indiferent de orientarea terapeutica.

Toate manuscrisele vor fi trimise in format electronic la

Oana Maria Popescu, e-mail: cabinet@psihoterapia.eu

Pregatirea manuscrisului

Manuscrisul va fi trimis in format Word (extensia .doc), font Times New Roman 12, spatiu intre randuri un rand si jumatate (1,5).

La finalul articolului va rugam includeti o sectiune de maxim 6 randuri, intitulata Despre autor, in care va rugam sa specificati numele dvs si pregatirea profesionala, precum si alte date pe care le considerati relevante.

Articolul va fi precedat de un rezumat de maxim 20 de randuri.

Conditii de publicare

Articolele sunt acceptate spre publicare cu conditia de a accepta urmatoarele: pentru a asigura atat protectia cat si diseminarea materialelor publicate in revista, cerem autorilor sa cedeze drepturile de copyright Revistei de Psihoterapie Integrativa. Aceasta ne ajuta sa asiguram protectia impotriva plagiatului.

Copyright

Conditia publicarii, asa cum mentionam anterior, este aceea de a ceda dreptul de copyright Revistei de Psihoterapie Integrativa, inclusiv privitor la rezumate. Astfel putem asigura protectia si diseminarea articolelor scrise de dvs. unui cat mai larg public cititor. La randul lor, autorii sunt responsabili de obtinerea permisiunii de a reproduce materiale din alte surse. Revista de Psihoterapie Integrativa nu isi asuma responsabilitatea pentru omiterea de catre autori a surselor bibliografice.