Despre revista

Revista de Psihoterapie Integrativa 

Tip de publicatie: online

Publicata/editata de: Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa

Revista de Psihoterapie Integrativa a fost fondata in 2012 de catre Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa, pentru a servi ca mijloc de diseminare a articolelor scrise de catre membrii asociatiei. Revista primeste insa spre publicare articole scrise de psihoterapeuti in formare sau in supervizare din oricare asociatie profesionala de psihoterapie integrativa sau din alte orientari psihoterapeutice. Dorinta noastra este de a crea un dialog intre psihoterapeutii apartinand diverselor scoli de psihoterapie integrativa si diverselor orientari in psihoterapie.

Revista de psihoterapie integrativa publica articole teoretice si studii de caz in domeniul psihoterapiei integrative, cercetari experimentale si recenzii de carti. Revista este deschisa publicarii de articole din orice domenii ale psihoterapiei, psihologiei si consilierii, care sunt relevante pentru integrarea in psihoterapie.

Sunt de asemenea acceptate spre publicare dialoguri intre unul sau mai multi autori privitor la integrarea in psihoterapie, raspunsuri la articole publicate in numerele precedente ale revistei, interviuri cu profesionisti in domeniul psihoterapiei, precum si alte tipuri de articole si idei noi.

Puteti contacta editorii la adresa de mail cabinet@psihoterapia.eu pentru a discuta publicarea de articole.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *